Wie ben ik?  

"We denken met ons lichaam"

Wie wil je worden?  

Let’s become it and I will help

Als coach ben ik multi-inzetbaar; het maken van een intensief trainingsprogramma om body-fit te worden ligt hierbij natuurlijk voor de hand. 

Niet alleen houd ik mij bezig met Body-fitness.    Je kunt bij mij ook terecht voor Mind-fitness en Job-fitness. Als leefstijlcoach verzorg ik verschillende trainings- en coaching-programma’s aangepast aan jouw persoonlijke vraag en wens, waarbij alles gericht is op de balans tussen lichaam en geest.

Met mij, Patrick van der Weegen, werk je samen met een specialist. ik heb een achtergrond in de sportwereld, voetbal en vechtsport & zelfverdediging.

 

Hierin werd al snel duidelijk dat de wet van de sterkste geldt. Ik voelde mij aangetrokken tot de groep die niet direct mee kunnen komen. Deze groep wil ik helpen om mee te kunnen komen in de sport, werk en/ of  samenleving. Vanuit deze motivatie ben ik mij als professional gaan ontwikkelen tot wie ik nu ben.

Mijn achtergrond als docent bewegingsonderwijs, inspanningsfysioloog, bikefitter, Mastertrainer van Keiser Europe en Coach maakt mij een allround trainer en coach. Ik pas al mijn kennis toe op verschillende vlakken voor zowel lichaam als geest.

sportograf-52319153_lowres.jpg
Ik ben een gepassioneerd krachttrainer en fietser, zowel in-door als out-door met prachtige tochten op mijn lijst zoals: De Transalp mtb, Mallorca 312, Tour for life, ötztaler radmarathon, vätternrundan, 
cinglé du ventoux,  BimBach 400 Radmarathon.
patrickpresentatie.JPG
Na mijn studie als docent bewegingsonderwijs ben ik in verschillende vormen van onderwijs werkzaam geweest als docent en schoolleider.
Daarnaast ben ik als trainer werkzaam geweest in verschillende sporten (voetbal, turnen, zwemmen, goalbal, wielrennen, mountainbiken en fitness).
Na mijn studie Fysiologie, mijn opleiding tot Bikefitter (IBFI  level 3) en mijn kennismaking met het ATDS-systeem van Stans van der Poel heb ik al mijn kennis samengevoegd en ben ik een praktijk begonnen voor inspanningstesten, bikefitting en trainingsbegeleiding.
Inmiddels is deze passie uitgegroeid tot Studio FTP. Naast bike-fitting, personal-training en leefstijl-coaching verzorg ik ook opleidingen voor certified Keiser Powercycling instructor en Bikefitter level 1 & 2.

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.