top of page

              Wie ben ik?  
"We denken met ons lichaam"

IMG_5472 kopie (2).jpg

Wie wil je worden?  

Let’s become it and I will help

Met mij, Patrick van der Weegen, werk je samen met een specialist.

ik heb in de sportwereld een achtergrond binnen:  fietsen, voetbal en zelfverdediging.

 

Hierin werd al snel duidelijk dat de wet van de sterkste geldt, als je niet "functioneert" dan "zit je wissel". Na 4 jaar met meervoudig gehandicapte kinderen gewerkt te hebben als docent bewegingsonderwijs is mijn visie op sportbeleving compleet veranderd. "Wie wil je worden?  en ik wil je helpen!

Mijn achtergrond als docent bewegingsonderwijs, inspanningsfysioloog, bikefitter, Mastertrainer van Keiser Europe en Coach maakt mij tot een allround trainer en coach. Ik pas al mijn kennis toe op verschillende vlakken voor zowel lichaam als geest.

Als coach ben ik multi-inzetbaar; het maken van een intensief trainingsprogramma om body-fit te worden ligt hierbij natuurlijk voor de hand. 

Niet alleen houd ik mij bezig met Body-fitness.    Je kunt bij mij ook terecht voor Mind-fitness en Job-fitness. Als leefstijlcoach verzorg ik verschillende trainings- en coaching-programma’s aangepast aan jouw persoonlijke vraag en wens, waarbij alles gericht is op de balans tussen lichaam en geest.

sportograf-52319153_lowres.jpg
Ik ben een gepassioneerd krachttrainer en fietser, zowel in-door als out-door met prachtige tochten op mijn lijst zoals: De Transalp mtb, Mallorca 312, Tour for life, ötztaler radmarathon, vätternrundan, 
cinglé du ventoux,  BimBach 400 Radmarathon.
patrickpresentatie.JPG
Na mijn studie als docent bewegingsonderwijs ben ik in verschillende vormen van onderwijs werkzaam geweest als docent en schoolleider.

Daarnaast ben ik als trainer werkzaam geweest in verschillende sporten (voetbal, turnen, zwemmen, goalbal, wielrennen, mountainbiken en fitness).

Na mijn studie Fysiologie, mijn opleiding tot Bikefitter (IBFI  level 3) en mijn kennismaking met het ATDS-systeem van Stans van der Poel heb ik al mijn kennis samengevoegd en ben ik een praktijk begonnen voor inspanningstesten, bikefitting en trainingsbegeleiding.
Inmiddels is deze passie uitgegroeid tot Studio FTP. Naast bike-fitting, personal-training en leefstijl-coaching verzorg ik ook opleidingen voor certified Keiser Powercycling instructor en Bikefitter level 1 & 2.
bottom of page