top of page

Shoefitting

FIETSSCHOENEN OP MAAT

Je voeten, je billen en je handen zijn de enige contactpunten die je hebt met je fiets. Comfortabel fietsen met optimale output begint dan ook met perfect passende fietsschoenen die de juiste ondersteuning bieden.

 

Veelgehoorde klachten als tintelingen, slapende voeten, drukpijn, een branderig gevoel en knieklachten worden vaak veroorzaakt door niet goed passende fietsschoenen en verkeerd afgestelde schoenplaatjes.

 

Ik meet je goed passende fietsschoenen aan en stel je schoenplaatjes perfect af.

suplest 2.jpg

Opmeten

We beginnen met het nauwkeurig opmeten van de lengte, breedte en hoogte van je voeten. Daarna volgt een voetanalyse waarbij we kijken naar je voetsoort, de voetstand (is er sprake van pronatie, supinatie of een doorgezakte voetboog) en of er een maatwerk-inlegzool gemaakt moet worden om de voet beter te ondersteunen.

 

Heb je inlegzolen nodig, dan worden die op maat gemaakt door Rondom Podotherapie in Leiderdorp.

 

Schoenen passen

Op basis van de analyse gaan we schoenen passen. Zijn je schoenen op voorraad? Dan kun je ze uiteraard meteen meenemen. Hebben we ze voor je besteld, dan kun je ze ophalen zodra ze binnen zijn. De schoenen worden altijd geleverd inclusief goed afgestelde schoenplaatjes.

Wij werken met de topmerken Suplest, DMT en Quoc.

We hebben de topmerken Suplest,

DMT 

QUOC_Mono-II_Sand_Road-Cycling-Shoe_Overhead_1100x.webp
bottom of page